Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

Ποιοί Είμαστε

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι η μεγαλύτερη φοιτητική νεολαία της χώρας, με περισσότερα από 10.000 μέλη σε όλη την Ευρώπη, σε 30 πόλεις της Ελλάδας και 50 του εξωτερικού. Αναδεικνύεται πρώτη δύναμη σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ εδώ και 31 χρόνια με τη στήριξη της φοιτητικής κοινότητας και την αναγνώριση ως τη μοναδική αξιόπιστη δύναμη στα Ιδρύματα της χώρας.

Με αδιάκοπη προσπάθεια των στελεχών μας, έγκυρες παρεμβάσεις και καινοτόμες ιδέες, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καθιερώθηκε στη συνείδηση του Έλληνα φοιτητή και σπουδαστή ως μια υπεύθυνη δύναμη που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση. Στόχος μας και όραμα μας μέσα από τις φοιτητικές εκλογές, που διεξάγονται κάθε χρόνο, είναι να δημιουργήσουμε, όλοι μαζί, τις απαραίτητες συνθήκες για τη δημιουργία του σύγχρονου και ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου που επιθυμούμε.

Ειδικότερα στο Πολυτεχνείο Κρήτης έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την πραγματική αλλαγή που είναι αναγκαία να επέλθει. Δε ζητήσαμε ποτέ λευκή επιταγή απ’ τους συμφοιτητές μας. Ζητάμε να μας κρίνουν με βάση τις καινοτόμες προτάσεις μας γι’ αποτελεσματικότερη και πιο διαφανή λειτουργία του Πολυτεχνείου μας, την ανάπτυξη της έρευνας, την αξιολόγηση, την σύνδεση των πτυχίων με την αγορά εργασίας αλλά και τις υπόλοιπες γενικότερες και ειδικότερες προτάσεις και παρεμβάσεις μας. Πάνω απ’ όλα, η σταθερή μας παρουσία μέσα στα αμφιθέατρα, η προσπάθεια μας για την επίλυση σοβαρών καθημερινών προβλημάτων των συμφοιτητών μας, είναι τα συστατικά που μας οδηγούν στην πρωτοπορία του φοιτητικού κινήματος για την «υγεία» του οποίου θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σταθερά.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Βαγγέλης Πολυκαρπίδης

Βαγγέλης Πολυκαρπίδης

Υπεύθυνος Πόλης Χανίων
 

Μαριλένα Φασουλοπούλου

Μαριλένα Φασουλοπούλου

Αναπληρώτρια Υπεύθυνη Πόλης Χανίων
 

Άρης Πελεκάνος

Άρης Πελεκάνος

Αναπληρωτής Υπεύθυνος Πόλης Χανίων
 

Σταύρος Τσόλης

Σταύρος Τσόλης

Υπεύθυνος ΜΠΔ
 

Οδυσσέας - Άγγελος Γέρου

Οδυσσέας - Άγγελος Γέρου

Υπεύθυνος ΜΗΠΕΡ
 

Μιχάλης Μανώλας

Μιχάλης Μανώλας

Υπεύθυνος ΜΗΧΟΠ
 

Πάνος Μίχας

Πάνος Μίχας

Υπεύθυνος ΗΜΜΥ
 

Κυριαζής Σωτηρίου

Κυριαζής Σωτηρίου

Υπεύθυνος ΑΡΜΗΧ
 

Διατελέσαντες Υπεύθυνοι Πόλης

 • Νίκος Γιάκας (2016-2018)

 • Φώτης Τσουκαλάς (2014-2016)

 • Νίκος Τζούδας (2012-2014)

 • Παντελής Βανός (2011-2012)

 • Θέμης Τσόκας (2010-2011)

 • Άρης Μελιόπουλος (2009-2010)

 • Γιώργος Καρταλτζής (2007-2009)

 • Πάρης Τσιούκας (2004-2007)

 • Γιώργος Παπαδημητρίου (2002-2004)

 • Λουκάς Γκικόπουλος (2001-2002)

 • Κώστας Ξιφαράς (1998-2001)

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

© 2018 ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης
Privacy Policy